Венеција: Воду у каналу позеленела течност коју користе водоинсталатери (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 13:50

Венеција: Воду у каналу позеленела течност коју користе водоинсталатери (ФОТО)

Власти Венеције спровеле су истрагу због чега је вода у главном каналу тог града у недељу била флуоресцентно зелена, а прве резултати говоре да је у питању течност коју користе водоинсталатери како би пратили токове воде у случају цурења. Фото: Танјуг/AP Photo/Luigi Costantini Како пише >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „Месађеро“, истрагом је управљала локална полиција, а утврђено је да овај производ може лако да се купи путем интернета, и да је паковање од само 250 грама довољно да се створи ефекат виђен у недељу, када је велики део воде био зелен.
Фото: Танјуг/AP Photo/Luigi Costantini „Газетино“ преноси је засад искључена могућност људске грешке.
Фото: Танјуг/AP Photo/Luigi Costantini „Мало је вероватно да је то била случајност“, кажу теһничари и биолози регионалне агенције за животну средину за новине „Венето“.
Фото: Танјуг/AP Photo/Luigi Costantini Утврђено је да течност није токсична.
Predsednik Ugande Museveni potpisao rigorozni „anti-LGBTQ“ zakon

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Венеција: Воду у каналу позеленела течност коју користе водоинсталатери (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.