Звечан: Четири С и српска тробојка на возилима тзв. косовске полиције

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 10:37

Звечан: Четири С и српска тробојка на возилима тзв. косовске полиције

Грађани окупљени испред зграде општине Звечан исписали су на возилима тзв. косовске полиције четири С, а на једно од њих су поставили српску тробојку, јавља извештач Танјуга. Фото: Танјуг/СТР Грађани су на возилима избушили гуме. Фото: Танјуг/СТР Председник Српске листе Горан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ракић замолио је грађане да се склоне како би прошла два возила косовске полиције која су у окружењу грађана, али група грађана то не дозвољава и тражи да сва возила косовске полиције крену одједном и напусте Звечан.
Zvečan: Rakić i Simić ponovili zahteve Srba

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Звечан: Четири С и српска тробојка на возилима тзв. косовске полиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.