Стигла је уплата – пиши твитове, набави пиштаљке и организуј “слободне” људе

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 09:33

Стигла је уплата – пиши твитове, набави пиштаљке и организуј “слободне” људе

Ових дана у твитер заједници кружи прича како је неких 200 хиљада тужних робова, натераних бичем и уцењених послом морало да се појави на скупу “Србија наде“ који је организовала Српска напредна странка у Београду. Фото: nsuzivo.rs/Wikimedia Commons/Илустрација У креирању оваквог наратива >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << учествују новинари, НВО активисти, опозициони политицари, твитер ботови и то поприлично агресивно.
Слободно мислећи Теофил Панчић којем у “диктатури” не фали ништа, већ само која кила мање иде толико далеко, да у својим колумнама објашњава људима да су из гаража извучени распали аутобуси како би превозили јадне људе као ономад сто су људи превожени у концентрационе логоре.
Постављају се основна питања? Колико кошта скуп опозиције? Где су вође протеста запослене? Како се финансирају НВО, да ли уплатом чланарина или масним донацијама из иностранства? Ко плаћа пиштаљке, транспарентне, озвучење и осталу кореографију? На који нацин “слободни грађани” долазе у Београд и ко то плаћа и организује?
Да ли то “слободни грађани” чине бициклима, пошто је то у складу са еколошким стандардима или то чине брзом пругом и аутопутевима које је “диктатор” изградио? Фото: PrtSc Ако гориво или карту плаћају из свог џепа, можемо да закључимо да “слободни грађани” имају добар стандард.
Да ли српска јавност може коначно да се упозна са организаторима, пошто се ни на кафу не одлази спонтано него морате да имате неки план и организацију. Нека организатори скину маске и представе се грађанима гласно и јасно или нека “слободни грађани“ престану да живе у илузији да су се спонтано окупили у борби против насиља.
И оно кључно, да ли српска јавност заиста може да прогута причу да се на скупу “Против насиља” постављају захтеви везано за РЕМ, прелазну владу и увођење санкција Русији, а да до сада нисмо ћули ниста везано за конкретне мере против насиља?
Да ли су Веља Илић, Драган Дјилас, Младен Обрадовић, Брајан Брковић, Бошко Обрадовић, Мики Алексић, Срђан Миливојевић, Саво Манојловић и бројни осведочени насилници заисти ти, који треба да воде ову државу у којој према њиховим речима неће више бити насиља.
Starović povodom prekida nastave na KiM: Život nemoguć pod okupacijom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стигла је уплата – пиши твитове, набави пиштаљке и организуј “слободне” људе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.