Вода у главном каналу у Венецији постала флуоресцентно зелена

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Maj.2023, 16:46

Вода у главном каналу у Венецији постала флуоресцентно зелена

Вода у главном каналу у Венецији постала је данас флуоресцентно зелена, у области у близини моста Ријалто, а власти покушавају да утврде узрок, саоштила је италијанска ватрогасна служба. Фото: Танјуг/AP Photo/Luigi Costantini Локална агенција за заштиту животне средине добила је узорке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << промењене воде и ради на идентификацији супстанце која је променила боју воде, пренео је Ројтерс.
Округ Венеције сазвао је ванредан састанак полицијских снага како би схватио шта се десило и размотрио могуће контрамере, пренела је агенција АНСА.
Инцидент личи на понављање недавних епизода у Италији, где су еколошке групе фарбале споменике, користећи природне боје, па су тако воду римске Фонтане ди Треви обојили у црно, у знак протеста због коришћења фосилног горива.
Међутим, за разлику од претходних случајева, овог пута ниједна еколошка група није преузела одговорност.
London pokreće kampanju u kojoj apeluje na Albance da ne migriraju u Britaniju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вода у главном каналу у Венецији постала флуоресцентно зелена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.