Вучић: Још један позив на разговор, време је да се ујединимо и решавамо проблеме

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Maj.2023, 15:45

Вучић: Још један позив на разговор, време је да се ујединимо и решавамо проблеме

 Председник Србије Александар Вучић позвао је данас на разговоре, како је рекао, „све одговорне у нашем друштву, који дијалогом могу да пруже шансу стабилности и даљем напретку наше земље“. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Било је много тога што нас је претходних недеља делило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и раздвајало. Време је да се ујединимо и да заједно решавамо проблеме. Зато позивам још једном на разговор све одговорне у нашем друштву, који дијалогом могу да пруже шансу стабилности и даљем напретку наше земље“, навео је Вучић у видео поруци на инстаграм профилу „buducnostsrbijeav„.
Он је најавио да је следећа недеља „тешка за све нас“.
„Имамо много међународних обавеза, разговоре са бројним европским лидерима, од Братиславе, Кишињева, затим, разговоре са председником Француске Емануелом Макроном, немачким канцеларом Олафом Шолцом, па до борбе за наш народ на Косову и Метохији. Захваљујем се свим људима на огромној подршци, на томе што људи разумеју колико се боримо за нашу Србију“, казао је Вучић. Он је послао поруку онима који се питају да ли ће Србија одустати и попустити под притисцима.
„Мој одговор им је – нема предаје! Предаја никада није долазила у обзир“, истакао је председник Вучић.
Vučić preneo priču o orlu i vranama s poukom: Svojim uspehom uništićeš dušmane

 
Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић: Још један позив на разговор, време је да се ујединимо и решавамо проблеме се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.