Вучић пренео причу о орлу и вранама с поуком: Својим успехом уништићеш душмане

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Maj.2023, 15:18

Вучић пренео причу о орлу и вранама с поуком: Својим успехом уништићеш душмане

 Председник Србије Александар Вучић објавио је на инстаграм профилу видео снимак насловљен „Има једна прича о орлу и вранама“ у којем се као поука наводи да треба гледати само напред, „јер својим успехом ћеш уништити своје душмане“. Фото: Танјуг/Јадранка Илић „Има једна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прича о орлу и вранама… Каже кад њега вране нападну, он лети толико високо, не брани се никако. Тако да оне саме отпадну, јер оне не могу достићи његову висину. Поука ове приче, брате мој, гледај само напред, јер својим успехом ћеш уништити своје душмане. Иди толико високо да твоји душмани ће сами отпасти“, наводи се се у снимку.
Председник Србије је написао да је тај снимак добио од једног Крајишника.
„Ово сам добио од једног Крајишника, мени познатог, и допало ми се. Хвала му. Погледајте, можда се и вама свиди“, навео је Вучић.
 
Vučević: SNS će nastaviti sa istom politikom, nema govora o prelaznoj vladi

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Вучић пренео причу о орлу и вранама с поуком: Својим успехом уништићеш душмане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.