Лукашенко: Ко жели да има нуклеарно оружје, нека се придружи Русији и Белорусији

Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Maj.2023, 15:12

Лукашенко: Ко жели да има нуклеарно оружје, нека се придружи Русији и Белорусији

 Председник Белорусије Александар Лукашенко позвао је оне који желе да имају нуклеарно оружје да се придруже унији Русије и Белорусије. Фото: Танјуг/Presidential Press Service pool photo via AP „Уколико нико није против тога да Казахстан и друге земље имају тако блиске односе, као што имамо са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Руском Федерацијом, ствари су једноставне. Унија Белорусије и Русије је отворена за све све, и самим тим, биће нуклеарног оружја за све“, рекао је белоруски лидер у интервјуу новинару Павлу Зарубину, који је део интервјуа објавио на свом Телеграм каналу.
Лукашенко је додао да је оно што је речено његово мишљење, а не мишљење Русије.
„Али мислим да је то могуће. Морамо стратешки да схватимо да имамо јединствену шансу да се ујединимо“, поручио је председник Белорусије, наводи РИА Новости.
 
Peskov: Zapad vodi rat protiv Rusije na svim frontovima

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Лукашенко: Ко жели да има нуклеарно оружје, нека се придружи Русији и Белорусији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.