Намирнице које су права летња храна!

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 16:00

Намирнице које су права летња храна!

Шта једете лети? Свежи производи и роштиљ су главне намирнице у летњим месецима. Фото: Pixabay/JillWellington Ове намирнице су права летња храна:
Лубеница Ружичасто, сочно воће је на самом врху листе укусне летње хране. Једном када пробате ово укусно воће, тешко да ћете прескочити да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << га додате у оброке, посебно лети.
Нектарине Сочни плодови су месецима доступни у продавницама и ово воће можемо са сигурношћу назвати звездом лета. Можете иһ јести саме, додати у салате или ставити у десерте. У сваком случају, нећете погрешити.
Брескве Попут нектарина, освежавају и засладиће и најзаһтевнија непца. Бирајте зрело воће, а ако вам га остане, не брините, од њега можете направити посластице и компот.
Трешње Волимо свеже трешње из много разлога, од којиһ је један тај што се могу јести директно са дрвета. Или полице продавница. Не морате их гулити!
Кукуруз Ако имате навику да печете на роштиљу, слободно додајте кукуруз у храну која ће завршити на ватри. Иако се конзервирани кукуруз може купити током целе године, тешко да је достојна замена за свежа зрна која су нам доступна током лета.
Magična alga koja čini čuda u organizmu!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Намирнице које су права летња храна! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.