Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 15:58

Пипен: Леброн је статистички најбољи икад, Џордан је био прави ужас

НБА легенда Скоти Пипен, дао је свој суд о појединим играчима током укључења у шоу „Gimme the hot sauce“. Фото: Wikimediacommons/Miesmann Он је разматрајући статистичке параметре рекао да је Леброн Џејмс статистички најабољи играч свих времена, док је за Мајкла Џордана рекао да је имао ужасан ефекат >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на екипу.
Пипен, који је са Булсима шест пута освајао прстен, не жели да прича ко је најбољи свих времена, али је врло негативно причао о Џордану, са којим је играо. „Леброн Џејмс је највећи победник. Он је сада доста старији и много га критикују. Никада није био тај који ће да се одлучи на последњи шут, није био сјајан у томе. Али, када напусти ову игру. Леброн ће статистички бити најбољи икада“, рекао је Пипен.
За Џордана сматра да је био лош играч пре него што тренер Фил Џексон дошао у Чикаго.
„Био је ужасан играч и било је тешко играти са њим. Шутирао је лоше, ишао само један на један. Ођедном смо постали тим и тек онда почели да побеђујемо, тек кад се Фил Џексон појаво, све се променило. И тада је требало времена, али тога није било у документарцу“ закључио је Пипен.
Ferstapen najbrži na trećem treningu u Monaku

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пипен: Леброн је статистички најбољи икад, Џордан је био прави ужас се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.