Вучић предложио Вучевића за наследника у СНС

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 13:13

Вучић предложио Вучевића за наследника у СНС

Председник Српске напеднке странке (СНС) Александар Вучић предложио је на ванредној скупштини странке у Крагујевцу за свог наследника Милоша Вучевића. Фото: Градске инфо „Знам колико воли странку“, рекао је Вучић за Вучевића и нагласио да Вучевића зна као човека оданог СНС, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << човека из добре породице, али и посвећеног идеји самосталне независне и просперитетне Србије.
„Верујем да ће уз нашу подршку моћи да да још више“, рекао је Вучић.
Нагласио је да данас када се налази у позицији у којој је био и Томислав Николић који му је предавао странку у руке не може да искаже колико је поносан што је водио најбољу странку у земљи.
„Хвала вам за ових 11 година најпоноснији сам што сам водио СНС, све вас много волим“, рекао је Вучић.
Нагласио је да мисли да је сада потребан нешто другачији приступ обједињавања већег броја снага оних који хоће да се изборе за победу родољубиве Србије, успешне Србије која ће бринуту о својим грађанима, за земљу која неће тражити разлоге за поделе већ уједињавање и заједништво.
Додао је да то што странку препушта наследнику не значи да неће заједно са њима наставити да гради и ради.
„Од вас нећу нигде да идем, вама се поносим и не могу да кажем колико сам поносан што сам све ове године водио најбољу странку у земљи. Ово синоћ и ово данас никада нећу заборавити“, рекао је Вучић праћен вишеминутним громогласним аплаузом.
Додао је да ће Вучевић, консултујући се са свима, донети одлуку о руководству и председништву странке.
Srpska lista traži prekid dijaloga dok ne odu policija i gradonačelnici

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић предложио Вучевића за наследника у СНС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.