РХМЗ упозорава на локалну појаву јаких пљускова, наранџасти метео-аларм

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 08:04

РХМЗ упозорава на локалну појаву јаких пљускова, наранџасти метео-аларм

Републички хидрометеоролошки завод (РХМЗ) упозорио је да се у Србији од данас до 2. јуна очекује локална појава јаких пљускова са грмљавином и градом. Фото: Pixabay/StockSnap Пљускови и грмљавина који се на подручју Србије очекују до краја месеца, али и почетком јуна, локално ће бити израженији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уз појаву града и са великом дневном количином падавина, од 20 до 50 мм у зони најинтензивнијих пљускова, локално и више.
На подручју Бачке, Баната, Срема, Београда, западне Србије, Шумадије, Поморавља, источне и југозападне Србије на снази је наранџасти метео-аларм, што значи да се очекују временске појаве таквог интезитета да могу проузроковати материјалну штету и бити опасне по људе и животиње.
AMSS: Bez zadržavanja na graničnim prelazima, bez zastoja na putevima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак РХМЗ упозорава на локалну појаву јаких пљускова, наранџасти метео-аларм се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.