АМСС: Без задржавања на граничним прелазима, без застоја на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Maj.2023, 08:02

АМСС: Без задржавања на граничним прелазима, без застоја на путевима

На теретним и путничким терминалима наших граничних прелаза нема задржавања возила, саопштио је јутрос Ауто-мото савез Србије, позивајући се на податке Управе граничне Полиције добијеним у 5:15. Фото: Танју/Александра Орлић Према последњим информацијама добијеним од Јавног >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Тренутно на путевима нема застоја, нити ванредних прекида, осим на оним деоницама где је саобраћај измењен због радова.
Обилне падавине које су током јучерашњег дана захватиле западне делове Србије утицале су да се на појединим местима саобраћај одвија отежано, додаје се у саопштењу.
Vučić: Moramo da učimo decu zajedništvu, a ne podelama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Без задржавања на граничним прелазима, без застоја на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.