Вучић: Вечерас седница Савета за националну безбедност

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 20:35

Вучић: Вечерас седница Савета за националну безбедност

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће после скупа „Србија наде“ бити одржана седница Савета за националну безбедност поводом најновијих дешавања на Косову и Метохије. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Говорићемо шта ће бити на КиМ, а плашим се много тога лошег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јер знам са киме имамо посла“, рекао је Вучић на скупу испред Народне скупштине.
Он је оценио да су приштинске власти намерно чекале овај дан када је значајан број мушкараца са севера КиМ дошао у Београд да би, како је рекао, напали на општинске зграде и у Зубином Потоку, Лепосавићу, Звечану.
Вучић је рекао да су због свега што се дешава заједништво и јединство потребнији него икада.
Председник је захвалио грађанима који су великом броју дошли испред парламента, а они су му скандирали „Ацо, Србине“.
„Имамо само да вам кажем да када смо уједињени и заједно тада нам нико не може ништа“, рекао је Вучић.
Председник је, говорећи о мерама након масовних убистава у Београду и околини Младеновца, рекао да је у акцији разоружавања прикупљено више од 50.000 цеви и минско-експозивних средстава.
„Размислите само колико смо живота тиме сачували и спасли. То је важно, да држава предузима мере, увели смо полицајце у школе. Још много тога ћемо морати да урадимо како би се и наставници и деца осећали сигурније“, поручио је председник.
Vučić: Moramo da učimo decu zajedništvu, a ne podelama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Вечерас седница Савета за националну безбедност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.