Дачић: Не дамо Србију, не дамо Косово и Метохију

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 20:11

Дачић: Не дамо Србију, не дамо Косово и Метохију

Министар спољних послова Србије Ивица Дачић поручио је вечерас на скупу „Србија наде“ да приштинска власт покушава силом да заузме српске општине и да потпуно легализује и легитимизује окупацију КиМ и поручио „Не дамо Србију, не дамо Косово“. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Куртијева >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << власт покушава да легализује окупацију КиМ, наше земље, чија је свака стопа српском крвљу заливена, српском тугом опевана, српском молитвом заклета, али треба да знају – проклети сви они који кућу саградише на туђим гробовима“, поручио је Дачић.
Поручио је свима онима који су се, како је рекао, надвили над нашом земљу у иностранству и земљи:
„Не дамо Косово и не дамо Србију“.
Дачић је казао да када је пре 30 година почео да се бави политиком није могао да претпостави да ће говорити и на скупу против насиља, и то Срба према Србима, додајући да нема тог човека која нису погодиле трагедије и у Београду и околини Младеновца.
„Није прошло ни 40 дана од ових трагичних догађаја, минут ћутања је мало да сва трагедија и туга стане, зато је важно да показемо поштовање према жртавама и да поручимо да се више никада не понови насиље“, рекао је Дачић.
Како је рекао, не зна народ у Европи коме је било теже и да су на нама зубе ломили, али смо остали и опстали.
Edi Rama: Akcije na severu KiM „opasne i nepotrebne“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дачић: Не дамо Србију, не дамо Косово и Метохију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.