Ристовски: Данас пружамо руку пријатељства, жеља за дијалогом је снага

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 19:57

Ристовски: Данас пружамо руку пријатељства, жеља за дијалогом је снага

Глумац и редитељ Лазар Ристовски вечерас је на скупу „Србија наде“ подржао председника Србије Александра Вучића у његовом настојању да Србију учини бољом и богатијом и додао да он то показује из дана у дан па и пруженом руком пријатељства данас. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Ристовски >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је истакао да различито мишљење не значи сукоб већ дијалог, као и да жеља за дијалогом није слабост већ предност и снага.
„Зато ми сад кад смо јачи пружимо руку помирења. Чујем  да се сутра неће блокирати Газела, зар то није прва рука пружена.
Будимо паметни немојте да проливамо братску крв“, поручио је глумац.
Ристовски је казао да је он народни глумац, градитељ а не рушитељ, додајући да је уз помоћ државе изградио дом културе у Равном селу.
„Глумци данас зарађују више него икада, и живе боље него икада. Онима који другачије мисле нико не може да одузме право на неслагање, али зна се како се то ради. Сигурно не мржњом, увредама и псовкама. Ја немам када, нити желим икога да мрзим.
Волим и оне који ме критикују, и праштам им. Знам да иза мене стоји моје глумачко дело“, рекао је Ристовски.
На крају је Ристовски поручио да у Србији живи дух толеранције.
Počeo skup „Srbija nade“, sve puno ispred Narodne skupštine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ристовски: Данас пружамо руку пријатељства, жеља за дијалогом је снага се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.