Весић: Србија све проблеме да решава дијалогом

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 19:20

Весић: Србија све проблеме да решава дијалогом

Члан Председништва СНС и министар грађевинарства Горан Весић поручио је да Србија све своје проблеме треба да решава дијалогом, а да ће се данашњем скупу “Србија наде” чути како ћемо се развијати убудуће и обезбедити да Србија постане још боље место за живот свих грађана. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Јадранка Илић Он је истакао да је циљ окупљања да се покаже да Србија жели да настави да напредује, да гради путеве и пруге, да наставља да се развија и бори за радна места.
„Србија жели да живи, да решава своје проблеме и да тешка трагедија која нам се догодила треба да нас научи како да изађемо из ове кризе јачи и снажнији”, рекао је Весић, наводи се у страначком саопштењу.
Он је истакао је да је “Србија наде” скуп за све грађане, и оне које подржавају председника Србије Александра Вучића и оне који га не подржавају јер, како је нагласио, Србија је земља свих нас.
Весић је са групом пријатеља и сарадника кренуо на скуп „Србија наде“. Са Весићем је на скуп, на који је позвао председник Вучић, кренула певачица Јелена Карлеуша која је рекла да као јавна личност има моралну обавезу да пошаље поруку уједињења.
“Народ не сме да се дели, Србија не сме да се дели, не сме да се политизује трагедија која нам се свима десила. Ја, као жена и мајка, без обзира што у данашње време није популарно говорити истину, која се некима и не свиђа, сматрам да не треба бити много храбар да би се био честит човек и зато сам ја овде”, рекла је Карлеуша.
Она је навела да је последних дана, као грађанка, доживела велики притисак зато што је изнела своје мишљење.
“Ја сам за Србију у којој свако може да изнесе свој став, а да не буде линчован због тога и зато сам ја овде”, рекла је Карелуша.
Она је, због свега што се дешава на Косову и Метохији, позвала све грађане да помогну најугроженијима у јужној српској покрајини слањем донације за народне кухиње путем смс поруке на број 1033 или уплатом на жиро рачун 205-243659-06.
“Подржите као што и држава Србија подржава. Веома сам узбуђена што могу да искористим свој глас као једна од можда најутицајнијих јавних личности и позовем да се Србија уједини и да нас нико никада више не дели, а очигледно то покушавају ових дана. Ја као Београђанка, нисам за то”, рекла је Карлеуша.
Građani pristižu ispred Doma Narodne skupštine, pridružili se i Mali, Vesić, Selaković i drugi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Србија све проблеме да решава дијалогом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.