Шок бомбе и сузавци: Косовска полиција упала и у зграду општине Лепосавић

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 17:20

Шок бомбе и сузавци: Косовска полиција упала и у зграду општине Лепосавић

Припадници косовске полиције упали су данас у зграду општине Лепосавић, бацајући сузавац и шок бомбе, пошто су раније заузели и општинске зграде у Звечану и Зубином Потоку, јавља извештач Танјуга. Фото: Танјуг/Дописништво КиМ Окупљени грађани су поставили барикаде од песка >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и једно возило на прилазу згради општине Лепосавић, међутим велика група специјалаца и полиције изашла је из полицијске станице и бацили су сузавац и шок бомбе улазећи у зграду општине.
За сада нема информација о повређенима, а грађани су се у мањим групама окупили даље од зграде општине.
Улице Лепосавића су празне и локали затворени.
Становништво је уплашено и за сада нема информација о повређенима у инциденту.
Припадници полиције и специјалних јединица упали су у зграде општина Звечан и Зубин Поток, где су се раније окупили Срби како би спречили преузимање општина, а приликом упада бацане су шок бомбе и сузавци.
Близу 10 људи је повређено.
У Звечану су распоређена возила специјалних јединица а запаљено је једно возило косовске полиције.
Градоначелници Зубиног Потока и Звечана Измир Зећири и Иљир Пеци, изабрани на изборима које су Срби бојкотовали, ушли су у зграде општина, преноси Репортери.
Vučić potpisao naredbu: Vojska stavljena u najviši nivo borbene gotovosti zbog Kurtijevog nasilja nad Srbima na severu KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шок бомбе и сузавци: Косовска полиција упала и у зграду општине Лепосавић се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.