Грађани пристижу испред Дома Народне скупштине, придружили се и Мали, Весић, Селаковић и други

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 16:59

Грађани пристижу испред Дома Народне скупштине, придружили се и Мали, Весић, Селаковић и други

Бројни грађани из свих делова Србије пристижу на плато испред Дома Народне скупштине где у 19.00 часова треба да почне скуп „Србија наде“ на који је позвао председник Србије Александар Вучић. Фото: Танјуг/СТР Још током преподневних часова у Београд су стигли грађани из Новог >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Сада, Ниша, Параћина, Пријепоља, Панчева, Врања, Крагујевца, Опова, Алексинца, Новог Бечеја, као и са Косова и Метохије.
Скупу присуствују и министри у Влади Србије, међу којима су Синиша Мали, Горан Весић, Маја Гојковић, Јелена Танасковић, Никола Селаковић и други.
Мали је уочи скупа написао да крећје на највећи скуп у историји Србије, скуп свих добрих људи, скуп наде који ће показати колико је пристојна наша Србија.
Грађани који су дошли на скуп „Србија наде“, окупљени код Вуковог споменука, кренули су око 16.30 часова ка платоу испред Народне скупштине.
Претходно су поручили да су дошли јер желе мир, развој и просперитет, као и да дају подршку председнику Александру Вучићу.
Саобраћај је на том потезу обустављен, као и Косовској, Булевару краља Александра, Рузвелтовој и околним улицама.
Грађани се окупљају у добром расположењу, а на тој локацији су постављене цистерне са водом.
Учесници скупа „Србија наде“ који су у дошли из Лознице и Ваљева у мањим групама прелазе преко Бранковог моста ка центру града.
Група људи која прелази Бранков мост скандира „Ацо, Србине“ и „Живео Вучић“, а на мосту је блокиран саобраћај.
Од 13.00 сати су почеле пормене и у јавном градском саобраћају, тако сто су укинуте трамвајске и тролејбуске линије, а о д 17.00 часова биће укинуто и измењено и висе аутобуских линија.
Građani se okupljaju kod Vukovog spomenika u dobrom raspoloženju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Грађани пристижу испред Дома Народне скупштине, придружили се и Мали, Весић, Селаковић и други се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.