Киша и грмљавина у целој Србији, неке делове погодио и град

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 15:25

Киша и грмљавина у целој Србији, неке делове погодио и град

У више градова Србије падала је јака киша, праћена грмљавином, а град величине лешника осим Београда, погодио и Лесковац, Овчар бању и околину, као и део ужичких села. Фото: Pixabay/Bru-nO Јако невреме погодило је неке делове Београда нешто после 14 сати, а поред кише, делове Новог Београда >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << погодио је и град.
Становници Новог Београда на друштвеним мрежама објављују слике и снимке града, а падавине се очекују и на целој територији града.
У делу ужичких села у Лужничкој долини, ка Пожеги било је града, док у Ужицу пада киша с грмљавином, преноси РТС.
Киша с градом погодила је и Овчар бању и околину на магистралном путу у Тучкову, као и Лесковац.
Републички хидрометеоролошки завод издао је данас упозорење на локалну појаву јаких пљускова са градом, које важи до 2. јуна на целом подручју Србије.
Sutra promenljivo, mestimično sa pljuskovima i grmljavinom, do 26 °C

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Киша и грмљавина у целој Србији, неке делове погодио и град се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.