Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 11:49

Москва: Међународна заједница ће морати да тражи алтернативу Споразуму о житу

Ако руски захтеви не буду уважени, међународна заједница ће морати да тражи алтернативу Споразуму о житу, саопштило је Министарство спољних послова Русије. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky „Ако руска пољопривредна банка РосељхозБанк не буде повезана са системом плаћања Свифт, ако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << не буду решени други проблеми везани за извоз руских пољопривредних производа, међународна заједница ће морати да тражи алтернативу за Споразум о житу“, наводи се у саопштењу, преноси ТАСС.
Руско министарство је скренуло пажњу на такозване руте солидарности којима се већ превозе велике количине украјинске робе, али чији су трошкови много већи него трошкови превоза житарица преко Споразума о житу. Поменути Споразум о житу је 18. маја продужен на два месеца.
Москва сматра да њени захтеви до сада нису испуњени и упозорава да због тога овај споразум можда неће бити продужен, подсећа руска агенција.
Nepoznati muškarac se uvukao u Šolcovu pratnju, u toku istraga

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Москва: Међународна заједница ће морати да тражи алтернативу Споразуму о житу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.