Јужна Кореја: Девет путника у болници након што су се отворила врата током лета

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 11:09

Јужна Кореја: Девет путника у болници након што су се отворила врата током лета

Авион компаније „Азијана ерлајнс“ слетео је данас безбедно на аеродром у јужнокорејском граду Тегу, пошто су се врата отворила у ваздуху приликом долета на аеродром, рекао је портпарол компаније, додајући да је девет особа пребачено у болницу. Фото: Танјуг/Yun Kwan-shick/Yonhap via AP Авион >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је слетео на аеродром око 12:40 по локалном времену, а полетео је са острва Џејџу сат времена раније, показују подаци о лету, пренео је Ројтерс.
Нико није повређен у инциденту, али су неки путници одведени у болницу јер су, због шока, имали проблем са дисањем, додао је портпарол „Азијана ерлајнса“.
Девет особа је пребачено у најближу болницу, саопштила је Ватрогасна служба Тегуа. Портпарол је рекао да власти испитују како је дошло до инцидента.
„Полиција истражује околности инцидента, након што је путник, који је седео поред излаза за случај опасности, додирнуо полугу на вратима“, рекао је званичник.
SAD: Nedužan izašao iz zatvora posle 33 godine, prvo što je rekao – srećan sam

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јужна Кореја: Девет путника у болници након што су се отворила врата током лета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.