Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 08:54

Ствари које никада не би требало да радите током пуног месеца

Према астрологији, месец симболизује наше емоције, снове и инстинкте, а пун месец може да појача наша осећања и да их изнесе у први план. Фото: Pixabay/photo-graphe Астролози откривају шта не би требало да радите током пуног месеца.
Не манифестујте нове могућности Пун месец је једна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од најмоћнијиһ фаза месеца и садржи много енергије, али пун месец није најбоље време за нове почетке. Млад месец се користи за испољавање нових прилика, док је пун месец време размишљања или ослобађања.
Не доносите важне одлуке Не дозволите да вас месечеве плиме наведу да направите грешку коју не можете да поништите. Наиме, многи сматрају да пун месец у великој мери утиче на њиһово понашање и зато није најбоље време за доношење великих, важних одлука. Искористите ово време да размислите о својим циљевима и тежњама.
Немојте се свађати са партнером Пошто има толико енергије током пуног месеца, лако се преоптеретити и неким људима фитиљ може бити краћи него иначе. Током пуног месеца мораћете да будете изузетно свесни својих емоција, да предузмете додатне мере предострожности око партнера и посебно избегавате емоционално набијене разговоре.
Не сумњајте у своју интуицију Пун месец је време велике моћи и трансформације, према астролозима. Представља врхунац лунарног циклуса и нуди наду и нове почетке на другој страни. Пошто месец симболизује наше емоције, пун месец је време појачане интуиције и духовне свести. Али то не значи да треба да делујете импулсивно. Уместо тога, слушајте свој унутрашњи глас. Избегавајте да се преиспитујете или игноришете своје инстинкте, јер то може довести до жаљења.
Не зови бившег Пун месец може да пробуди емоције из прошлости, али не дозволите да вас то наведе да посегнете за бившим. Пун месец може пробудити осећања носталгије и чежње за прошлим везама. Међутим, кључно је да избегавате контакт са својим бившим током овог времена.
Najsrećnije žene imaju ovih 5 osobina: One dobro znaju da materijalne stvari nisu izvor radosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ствари које никада не би требало да радите током пуног месеца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.