Поподне пљускови и грмљавина у централној и западној Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 18:10

Поподне пљускови и грмљавина у централној и западној Србији

До краја поподнева очекује се променљиво и нестабилно време са локалним пљусковима и грмљавином, који су у западној и централној Србији понегде израженији, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Како наводи РХМЗ, у Београду ће данас и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сутра бити променљиво време, уз смену сунчаних и облачних интервала.
Краткотрајна киша или пљусак са грмљавином биће локална појава, па су падавине могуће у појединим деловима града или у широј околини.
Од суботе се очекује наставак променљивог времена, а дневне температуре кретаће се у интервалу од 21 до 26 степени целзијуса.
РХМЗ наводи да се до краја месеца очекује променљиво облачно и нестабилно време са повременим пљусковима и грмљавином, који локално могу бити израженији уз појаву града и са великом количином падавина за кратко време.
Do sada predato 14.140 neregistrovanog, a 12.299 registrovanog oružja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Поподне пљускови и грмљавина у централној и западној Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.