Вучић обишао тешко рањене у маскрима у ОШ „Владислав Рибикар“ и Малом Орашју

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 13:32

Вучић обишао тешко рањене у маскрима у ОШ „Владислав Рибикар“ и Малом Орашју

Председник Србије Александар Вучић саопштио је да је данас обишао најтеже повређене у масакрима у ОШ „Владислав Рибникар“ и Малом Орашју код Смедерева, који су на лечењу у Клиничком центру Србије. Фото: PrtSc Instagram/buducnostsrbijeav Вучић је у видео-поруци на Инстаграму, на којој је испред >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Клиничког центра Србије са директором КЦС Миликом Ашанином и првим човеком Ургентног центра Марком Ерцеговацем, захвалио њима двојици, као и свим лекарима и медицинским сестрама који брину о најтеже повређенима и онима који имају ортподске повреде.
„Велика је борба и за живот Петра Митровића и сви се надамо да ће преживети“, казао је Вучић.
Он је рекао да су „две дивне девојчице“ и учитељица из ОШ „Владислав Рибникар“ боље иако то, како је навео, још нико неће ништа коначно да каже.
Истовремено је замолио медије да „говоре о овим дивним људима, жртвама, а не о убицама“.
„Ово су наши хероји, а не убице. Молим вас, да само о томе заједнички поведемо рачуна“, поручио је Вучић.
Он је испод снимка написао да се нада и верује у снагу тешко повређених у два масакра, у ОШ „Владислав Рибникар“ и Малом Орашју, да ће издрźати све и победити.
„Молим се за њихове животе и брз опоравак“, закључио је Вучић.
Dačić: Srbija želi aktivnije prisustvo OEBS-a na Kosovu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић обишао тешко рањене у маскрима у ОШ „Владислав Рибикар“ и Малом Орашју се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.