Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 13:19

Хаос у Клиничком центру: „Да вам се не жури на митинг?!“ – Сестре малтретирале полупокретне пацијенте на ортопедији

Грађани који су се јавили редакцији 24седам ужаснути некултуром запослених сестара и особља у Клиничком центру Србије, изразили су неверицу и огорчење. Фото: Copyright Antonio Ahel/ATAImages Незапамћен скандал у Клиничком центру Србије! Полупокретни пацијенти доживели су данас низ непријатности >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << када су се сестре ортопедије и особље запослено у КЦ обрушиле на њих док су тражили медицинску помоћ.
„Да вам се не жури на митинг?! Да нећете можда тако једва покретни на митинг СНС-а?! Где вам се жури?! Јесте ли из СНС-а? „ Грађани који су се јавили редакцији 24седам ужаснути некултуром запослених сестара и особља у Клиничком центру Србије, изразили су неверицу и огорчење овако скандалозним опхођењем према њима.
„Зар је могуће, виде у каквом смо стању дошли на Ортопедију, да нас вређају и понижавају и пропитују да ли смо чланови СНС-а? Јел се здравствена помоћ указује на основу политичког опредељења?“ – каже пацијенткиња која је доживела праву тортуру на Ортопедији и додаје:
„Ово нема нигде! Овакво понижавање нисам доживела никада за свог живота! Ја једва ходам, а они ми се обраћају на тако понижавајући начин! Неко од особља је прокоментарисао, јасно сам чула: „Дошли да их поправимо да могу на митинг“! Срамота!“
Други пацијент, који је дошао да скине гипс са ноге, слично се „провео“.
„Јел и ти журиш на митинг СНС-а?“. -Не знам шта бих рекао, осим да је можда боље да уместо што је ова власт уложила у болнице и опрему, можда је више требало уложити у образовање ових људи. Џаба нама све ово, кад нас овакви негују.“
Редакција 24седам је упутила маил са питањима начелнику Ортопедије и директору Клиничког Центра да ли су упознати са овим скандалозним догађајем и какав је њихов став, као и које кораке ће даље предузети поводом ове ситуације.
Vučić primio u oproštajnu posetu ambasadora Kipra Dimitriosa Teofilaktua

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хаос у Клиничком центру: „Да вам се не жури на митинг?!“ – Сестре малтретирале полупокретне пацијенте на ортопедији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.