Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Кипра Димитриоса Теофилактуа

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 11:29

Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Кипра Димитриоса Теофилактуа

Председник Србије Александар Вучић примио је данас у опроштајну посету амбасадора Кипра Димитриоса Теофилактуа и захвалио му на успешном мандату у Београду, током којег је дао значајан допринос снажењу веза двеју земаља. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Двојица саговорника су разговарали >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << о билатералним односима, заснованим на чврстом пријатељству, узајамном поверењу и историјској блискости и солидарности двају народа, што се потврђује и у међусобној подршци територијалном интегритету.
Председник Вучић је посебно захвалио на чврстом ставу Кипра који по том питању има у међународним организацијама, саопштила је Служба за сарадњу са медијима председника Србије.
Кипарски амбасадор Теофилакту је исказао захвалност председнику Вучићу на изванредној сарадњи током рада у нашој земљи и поручио да из Србије одлази са најлепшим успоменама.
Vučić zahvalio senatorima Marfiju i Pitersu na podršci dijalogu sa Prištinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић примио у опроштајну посету амбасадора Кипра Димитриоса Теофилактуа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.