Саутгејт: Мегвајер мора да поправи форму ако жели да игра за Енглеску

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 11:03

Саутгејт: Мегвајер мора да поправи форму ако жели да игра за Енглеску

Селектор репрезентације Енглеске Гарет Саутгејт упозорио је фудбалера Манчестер јунајтеда Харија Мегвајера да мора да поправи форму ако жели да игра за национални тим, преноси британски Сан. Фото: Танјуг/AP Photo/Francisco Seco Саутгејт је уврстио Саутгејта у национални тим за предстојеће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << мечеве против Малте и Северне Македоније у квалификацијама за Европско првенство, које ће наредне године бити одржано у Немачкој. Мегвајер је капитен Манчестер јунајтеда, а ове сезоне одиграо је 30 утакмица за „црвене ђаволе“.
Међутим, на само седам мечева је био у стартној постави.
„Оваква ситуација не може заувек да се настави. Исти случај је и са Калвином Филипсом. Оба играча су нам важна. Ситуација је све више забрињавајућа како време пролази. Имамо Марка Гуехија, Луиса Данка, Тајрона Мингса… Све су то фудбалери, који добро играју иако немају искуство у европским и репрезентативним утакмицама. Међутим, морамо да потражимо конкуренцију у одбрани“, рекао је Саутгејт.
Мегвајер је 2019. стигао у Манчестер јунајтеда из Лестера за 87 милиона евра, а ове сезоне често је на мети критика због лоше форме.
Андрес Инијеста: Одлучио сам да напустим Кобе због недостатка минутаже

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саутгејт: Мегвајер мора да поправи форму ако жели да игра за Енглеску се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.