Песков о писању „Њујорк тајмса“: Од почетка смо говорили ко је напао Кремљ

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 10:28

Песков о писању „Њујорк тајмса“: Од почетка смо говорили ко је напао Кремљ

Након извештаја „Њујорк тајмса“ да америчка администрација верује да украјински обавештајци стоје иза напада дроновима на Кремљ, портпарол руског председника Дмитриј Песков рекао је данас да је Москва од старта то тврдила. Фото: Танјуг/Mikhail Klimentyev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Њујоршки >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << лист је додао да амерички званичници не знају која једница стоји иза напада.
„На крају крајева, није битно која јединица кијевског режима је стајала иза напада. Кијевски режим је стајао иза напада, сви знамо то, свесни смо и то ћемо имати у виду“, поручио је Песков, пренео је ТАС С.
Амерички званичници су, такође, према извору „Њујорк тајмса“, рекли да не верују да је украјински знао о тајној операцији.
Прес служба руског председника саопштила је да је Украјина покушала да дроновима нападне резиденцију Владимира Путина у раним јутарњим часовима 3. маја, а да је руска војска успешно неутралисала два дрона која су циљала Кремљ и да Путин није повређен.
Prigožin: Vagner počeo povlačenje iz Bahmuta, predaje položaje ruskoj vojsci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков о писању „Њујорк тајмса“: Од почетка смо говорили ко је напао Кремљ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.