Пригожин: Вагнер почео повлачење из Бахмута, предаје положаје руској војсци

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 10:23

Пригожин: Вагнер почео повлачење из Бахмута, предаје положаје руској војсци

Оснивач руске паравојне групе Вагнер Јевгениј Пригожин саопштио је данас да та група почела да повлачи своје снаге из освојеног украјинског града Бахмута и положаје препушта редовним руским трупама. Фото: Танјуг/Prigozhin Press Service via AP „Повлачимо јединице из Бахмута. Од данас у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пет ујутру, 25. маја до 1. јуна, већина јединица ће се пребацити у кампове у близини. Предајемо наше положаје војци“, рекао је Пригожин у видео снимку објављеном на Телеграму, преноси Ројтерс.
Он је најавио да ће снаге Вагнера бити спремне да се врате у Бахмут, уколико регуларна војска не буде била у стању да управља ситуацијом на терену.
Trampov rival Desantis ušao u trku za republikansku predsedničku nominaciju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пригожин: Вагнер почео повлачење из Бахмута, предаје положаје руској војсци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.