Навијачи Звезде: Прослава титуле део нашег идентитета

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 10:20

Навијачи Звезде: Прослава титуле део нашег идентитета

Иза нас су сати, дани, месеци и године посвећене подршци Црвеној Звезди. Као и увек, стајали смо чистог срца и бистре главе – доследни, упорни и верни у љубави према нашем клубу и нашој трибини. Прослава титуле је тренутак да покажемо ко смо и за шта живимо, за исти циљ, са истом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << емоцијом и страшћу као деценијама уназад, наводи се у саопштењу навијача ФК Црвена звезда. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Звезда ће у недељу од 19 сати против Новог Пазара прославити освајање титуле, а улаз на стадион Рајко Митић је бесплатан.
„То је дан када сваки звездаш обавезно долази на стадион, дан када се на стадиону бришу све границе између трибина, између генерација навијача, дан када се померају границе у љубави према Звезди, границе у креативности, домишљатости, оригиналности, лудости…“.
Имамо привилегију да навијамо за најтрофејнији клуб на овим просторима, клуб који је за 78 година постојања освојио 34 титуле шампиона, подсећа се у саопштењу.
„Било је и година кад је освајање титуле била мисаона именица. Звезда је најдуже била без титула шест година (2007-2014.) и четири године (1946-1951. и 1995-2000). Никада нисмо одустајали! Доследни, упорни и верни нашој идеји, данас обарамо рекоде и први пут у историји освајамо шесту титулу у низу. Наредних дана подсетићемо се како смо славили титуле у неким ранијим годинама и колико је прослава титуле део нашег идентитета и важан дан у животу сваког навијача Звезде“, поручују навијачи црвено-белих.
Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog večeras od 21 sat igraju finale Kupa Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Навијачи Звезде: Прослава титуле део нашег идентитета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.