Председавајући ОЕБС Бујар Османи данас с Орлићем, Брнабић и Дачићем

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 09:35

Председавајући ОЕБС Бујар Османи данас с Орлићем, Брнабић и Дачићем

Председавајући ОЕБС, министар спољних послова Северне Македоније Бујар Османи, борави у посети Србији, где ће разговарати са највишим српским званичницима. Фото: Танјуг/Народна Скупштина Републике Србије Османи ће се састати са председником Народне скупштине Владимиром Орлићем, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << премијерком Аном Брнабић и првим потпредседником Владе и министром спољних послова Ивицом Дачићем, саопштено је из мисије ОЕБС-а у Србији.
Посета обухвата састанке са Саветом македонске националне мањине и Координационим телом за Прешево, Бујановац и Медвеђу који ће бити одржани у Министарству за људска и мањинска права и социјални дијалог Републике Србије.
Током посете Србији Османи ће се састати и са члановима делегације Србије у Парламентарној скупштини ОЕБС.
Поред планиране теренске посете Бујановцу, Османи ће се састати и са шефом мисије ОЕБС у Србији Јаном Братуом, особљем мисије и имаће прилику да непосредно, из прве руке прати рад на терену.
У саопштењу се наводи да ће председавајући ОЕБС разговарати и са представницима цивилног друштва који су ангажовани у раду са младима.
Poslanici nastavljaju raspravu o bezbednosnoj situaciji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Председавајући ОЕБС Бујар Османи данас с Орлићем, Брнабић и Дачићем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.