Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 08:51

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-763, Сурчин – Обреновац, данас до 15 часова радови на кошењу траве на разделном појасу. Фото: Pixabay/J32 За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака у оба смера у дужини од три километра, саопштило је ЈП „Путеви Србије“.
На ауто-путу Е-75, мост Бешка, смер >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ка Београду, радови на замени хидроизолације до 17. јуна. Саобраћај се одвија двосмерно коловозном траком смера Београд – Нови Сад. Ауто-пут Е-75, петља Алексиначки Рудници – петља Алексинац, због радова на појачаном одржавању до 31. маја за саобраћај затворене претицајне саобраћајне траке у оба смера. Од 18. маја на петљи Алексиначки Рудници отворено је искључење са ауто-пута из правца Ниша.
Код скретања за насељено место Паљево, због радова на реконструкцији моста Паљево, на мосту је затворена лева саобраћајна трака, гледано из правца Новог Пазара, уз наизменично пропуштање возила у десној траци до 6. јуна.
Стари Жедник – Чантавир, због радова на рехабилитацији пута, до 4. августа саобраћај је регулисан семафорима и адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
На наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне полиције у 07.30 часова: – на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 240 минута,
– на граничном прелазиу Шид, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 360 минута,
– на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазу Бачка Паланка, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута
Danas sunčano uz moguće kratkotrajne pljuskove

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.