Путин: Својом економском политиком САД пуцају себи у ногу

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Maj.2023, 07:43

Путин: Својом економском политиком САД пуцају себи у ногу

САД својом економском политиком само штете свом развоју и „пуцају себи у ногу“, изјавио је председник Русије Владимир Путин на пленарној седници другог Евроазијског економског форума који се одржава у Москви. Фото: Танјуг/Alexey Filippov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Он је констатовао да се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на глобалној сцени дешавају фундаменталне промене, док истовремено, САД, које претендују на хегемонију, својом економском политиком штете само себи, преноси Спутњик.
„Сједињене Државе својом економском политиком само доприносе паду своје привреде и, као што сам веч рекао, једноставно пуцају себи у ногу“, рекао је руски председник.
Према његовим речима, у међународној финансијској сфери дешавају се кардиналне промене, а Русија не само да успева да се прилагоди, него, како тврди, постаје лидер у тој области. „Сценарио који предвиђа суноврат руске економије очигледно се неће остварити“, истакао је руски лидер.
Ukrajinski general Zalužni teško ranjen nedaleko od Hersona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Својом економском политиком САД пуцају себи у ногу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.