Бивши функционер ДС: И ја сам имао квоте за довођење људи на митинге ДС

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 21:46

Бивши функционер ДС: И ја сам имао квоте за довођење људи на митинге ДС

Бивши функционер Демократске странке (ДС) Радослав Милојичић – Кена показао је данас на Б92 папир са квотама за довођење чланова и симпатизера те странке на митинг у Београд у априлу 2016. године. Фото: Новости Он је нагласио да таквих истих папира има и из времена и када је на челу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ДС био Драган Ђилас.
„Имам папире за целу територију Србије, за сва места од Сурдулице до Суботице, и то не само за 2016. већ и за 2014. и 2012. годину“, рекао је Милојичић и упитао зашто то тада није било спорно, а данас јесте.
Милојичић је истакао да је те папире донео јер му је „мука“ да сваки пут када погледа у телефон, на инстраграм или фејсбук, види причу о аутобусима и довођењу људи на скупове.
„Нисам чуо Александра Вучића да је тада на телевизији сиктао да то ради Демократска странка“, рекао је бивши председник општинског одобра ДС Смедеревска Паланка.
Он је прецизирао да је имао квоту да на скуп 25. априла „Осветли Србију“ 2015. године, доведе 200 људи у Београд.
„Добио сам све и мајице и средства за аутопревознике, све је уредно плаћено преко рачуна“, рекао је Милојичић.
„Ово се радило и пре 30 година. Шта је сада спорно, спорно је зато што Александар Вучић и ко то руководи, вероватно Дарко Глишић, као председник Извршног одбора, јер сам и ја то радио као председник Извршног одбора, жустрије и енергичније са више људи“, навео је бивши функционер ДС.
Према његовим речима, „тезе су мало замењене“, јер нико не брани људима из опозиције да то исто раде.
„Зар ви људи стварно мислите да човек који је добио 2,3 милиона гласова не може да скупи одређени број људи у Беграду“, упитао је Милојичић.
Срби са КиМ на путу за Београд стигли у Степојевац






Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бивши функционер ДС: И ја сам имао квоте за довођење људи на митинге ДС се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.