Преминуо Владимир Ракић, члан екипе Војводине која је стигла до четвртфинала Купа шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 15:43

Преминуо Владимир Ракић, члан екипе Војводине која је стигла до четвртфинала Купа шампиона

Тужног срца, фудбалски клуб Војводина обавештава јавност да је преминуо Владимир Ракић, члан екипе „старе даме“ која је стигла до четвртфинала Купа шампиона 1967. године. Фото: ФК Војводина Ракић је рођен 1. јула 1946. године у Новом Саду, у ком је и провео највећи део своје играчке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и касније тренерске каријере. Он је члан Војводине био у периоду од 1966. до 1969. године у дресу „старе даме“ уписао је 48 званичних наступа, док је рачунајући и пријатељске утакмице одиграо око 150 мечева.
Осим за Војводину, наступао је за ФК Нови Сад и Слободу из Тузле, а играчку каријеру завршио је 1976. године, након чега се бавио тренерским послом.
Његовој породици, пријатељима и свима који су га познавали, фудбалски клуб Војводина изражава своје искрено и дубоко саучешће.
Novi Sad naredne sezone samo sa jednim predstavnikom u Super ligi Srbije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Преминуо Владимир Ракић, члан екипе Војводине која је стигла до четвртфинала Купа шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.