Момировић: Победили смо инфлацију, цене у малопродаји почињу да падају

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 14:21

Момировић: Победили смо инфлацију, цене у малопродаји почињу да падају

Министар унутрашње и спољне трговине Томислав Момировић изјавио је данас да почињу да падају цене у малопродаји и да смо победили инфлацију. Фото: Танјуг/МУСТ/Ђорђе Крстић „Иза нас су тешке недеље, можда и најтеже у овом веку. Али и под тим околностима држава мора да ради свој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << посао и не сме да стане. Предходних годину дана бијемо љуту битку са високом инфлацијом увезеном са истока Европе. Данас слободно могу да кажем да смо у тој борби победили. Тренд раста цена се зауставио и цене полако почињу да падају, а то ћете најбоље видети на великом броју акција у вашим супермаркетима. Ускоро ће тај тренд остати трајан“, изјавио је Момировић.
Фото: Танјуг/МУСТ/Ђорђе Крстић Каже да у претходних 10 година, први пут у историји наше земље, имамо стабилан курс динара, као и да смо незапосленост оборили на испод 10 одсто.
„Имамо импресиван раст плата и пензија и све то смо заједнички постигли. Нећемо се зауставити, јер Србија не сме да стане“, поручио је Момировић.
Paneta: Digitalni evro za tri do četiri godine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Момировић: Победили смо инфлацију, цене у малопродаји почињу да падају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.