Ђорђи Алба напушта Барселону на крају сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 14:15

Ђорђи Алба напушта Барселону на крају сезоне

Фудбалер Барселоне и шпански репрезентативац Ђорди Алба напустиће каталонски клуб на крају сезоне, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton Алба има уговор са Барселоном до краја сезоне, а одлучио је да не продужи сарадњу са екипом са „Ноу Кампа“, пошто планира да пронађе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нови клуб.
Алба (34) је поникао у Барселони, а потом је играо за Корнелију, Химнастик и Валенсију. Он је 2012. одлучио да се врати у каталонски клуб.
За Барселону је одиграо 458 мечева и постигао је 27 голова, а са каталонским клубом освојио је 17 трофеја. Са селекцијом Шпаније тријумфовао је на ЕП 2012. године. За национални тим девет пута се уписао у листу стрелаца на 91. мечу.
Mančester junajted zainteresovan za fudbalera Čelsija Mejsona Maunta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђорђи Алба напушта Барселону на крају сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.