Пушилин: У Артјомовску (Бахмут) почела да ради руска полиција

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 10:48

Пушилин: У Артјомовску (Бахмут) почела да ради руска полиција

Вршилац дужности шефа самопроглашене Доњецке народне Републике (ДНР), чије је припајање прогласила Русија, Денис Пушилин изјавио је данас да су руски полицајци почели су да раде у Артјомовску, како у Русији називају Бахмут. Фото: Танјуг/Denis Pushilin, head of the Russian-controlled Donetsk region telegram >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << channel via AP „Од данас је тамо Министарство унутрашњих послова“, рекао је Пушилин у емисији Соловјов уживо, преносе РИА Новости.
Додао је да ће се у следећој фази у Бахмуту појавити и друге службе, укључујући Министарство за ванредне ситуације, а да ће затим почети радови на разминирању.
Министарство одбране Русије саопштило је 21. маја да је завршено преузимање контроле над Бахмутом, градом на истоку украјине, за који су украјинске и руске снаге месецима водиле жестоке борбе.
Gladkov: U Belgorodskoj oblasti odbijen masovni napad dronovima

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пушилин: У Артјомовску (Бахмут) почела да ради руска полиција се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.