Гладков: У Белгородској области одбијен масовни напад дроновима

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 10:36

Гладков: У Белгородској области одбијен масовни напад дроновима

У Белгородској области је током ноћи одбијено мноштво напада дроновима, изјавио је данас губернатор Вјачеслав Гладков. Фото: Танјуг/Belgorod region governor Vyacheslav Gladkov telegram channel via AP „Ноћ није била сасвим мирна. Био је велики број напада беспилотним летелицама… Најважније је да нема жртава“, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << написао је Гладков на Телеграму.
Према његовим речима, системи ПВО су елиминисали већину дронова, али су оштећене поједине приватне куће, аутомобили и административне зграде у Белгороду, Борисовском и Белгородском округу, преносе РИА Новости.
Фото: Танјуг/Belgorod region governor Vyacheslav Gladkov telegram channel via AP Навео је да су у селу Томаровка у Јаковлевском округу дронови два пута бацали експлозивне направе на административне зграде и да је на две од њих оштећен кров. Москва је саопштила да је у понедељак украјинска диверзантско-извиђачка група упала на територију Грајворонског округа Белгородске области, а у уторак је Министарство одбране саопштило да је група елиминисана и да је убијено више од 70 њених припадника.
Nemačke vlasti pretresle nekretnine aktivista za klimatske promene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гладков: У Белгородској области одбијен масовни напад дроновима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.