Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 10:23

Измене у саобраћају због најављених радова на путевима

Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-763 код петље Таково – Љиг и тунела Бранчић изводе се радови на одржавању ИТС. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Данас ће радови бити реализовани од 10 до 18 часова, уз потпуну обуставу саобраћаја кроз десну цев тунела, смер ка Чачку, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << а саобраћај се одвија двосмерно кроз леву цев тунела Бранчић.
Сутра у периоду од 10 до 18 часова, уз потпуну обуставу саобраћаја кроз леву цев тунела у смеру ка Београду, саобраћај ће се одвијати двосмерно кроз десну цев тунела Бранчић.
На ауто-путу Е-763 на деоници Сурчин – Обреновац изводе се радови на кошењу траве на разделном појасу до 25. сутра у 15 часова.
За саобраћај је затворена претицајна саобраћајна трака у оба смера у дужини од три километра. На ауто-путу Е-75 код петље Предејане – Владичин Хан у смеру ка Нишу, због радова на поправци дилатације моста, за саобраћај је затворена лева цев тунела Манајле, а саобраћај је преусмерен у десну цев тунела на техничком службеном пролазу до сутра.
Како је наведено у саопштењу, на деоници Врчин – Заклопача до 16. септембра најављени су радови на изградњи регионалног водовода Макиш – Младеновац, уз наизменично пропуштање возила.
На деоници Нови Пазар – Рашка изводе се радови на појачаном одржавању, уз наизменично пропуштање возила.
Алтернативни путни правац за путничка моторна возила је стари пут Нови Пазар – Рашка, наведено је у саопшењу.
Iguman Sava obavestio diplomate o problemima sa kojima se susreće SPC na KiM

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Измене у саобраћају због најављених радова на путевима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.