Ивановић: Из поштовања према Будућности играли смо максимално до краја

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 07:40

Ивановић: Из поштовања према Будућности играли смо максимално до краја

После изјадначене прве четвртине подигли смо степен агресивности, стигли до лаких поена из транзиције, из отворених позиција, стекли смо двоцифрену предност. Будућност се, имао сам утисак, предала, а ми одиграли јако до краја. Изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ивановић после убедљиве победе у Подгорици (97:56) и пласмана у финале АБА лиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић „Могли смо да „спустимо лопту на земљу, али смо из респекта према Будућности играли максимално до краја. Борили смо се до последњег минута, нисмо гледали на семафор”, рекао је Ивановић на конференцији за медије.
Он је прокоментарисао и чињеницу да његовој екипи сада следи дуга пауза јер још није почело друго полуфинале између Партизана и Цедевита Олимпије.
„Озбиљна лига мора да има систем и термине такмичења, али шта да се ради. Сада следи нова пауза, то може да буде позитивно и негативно, покушаћемо да будемо позитивни”, поручио је Ивановић.
Džejms: U NBA ligi nema puno igrača kao što je Jokić, on je poseban

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Из поштовања према Будућности играли смо максимално до краја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.