Очекује се да ће ДеСантис данас објавити да се кандидује за председника САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Maj.2023, 07:08

Очекује се да ће ДеСантис данас објавити да се кандидује за председника САД

Гувернер америчке савезне државе Флорида Рон ДеСантис саопштиће да тражи републиканску председничку номинацију 2024. Током предстојећег интервјуа са извршним директором Твитера Илоном Маском, до којег би требало да дође данас на тој платформи. Фото: Wikimedia Commons/USCapitol ДеСантис >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће својом кандидатуром постати главни ривал бившем америчком председнику Доналду Трампу за номинацију.
ДеСантис је усред другог мандата на месту гувернера Флориде. Очекује се да ће званично затражити да се укључи у трку за председничког кандидата на састанку са главним донаторима Републиканске партије у Мајамију, додаје Ројтерс.
Очекује се да ће тај састанак трајати до петка и означиће почетак ДеСантисових потеза за прикупљање средстава, наводи британска агенција.
Маск је у новембру на свом налогу на Твитеру написао да ће подржати ДеСантиса ако се гувернер Флориде кандидује за председника 2024.
SAD uvele nove sankcije Severnoj Koreji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Очекује се да ће ДеСантис данас објавити да се кандидује за председника САД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.