Вучић: Тражићу најтеже казне за починиоца и помагаче масакра у Младеновцу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 20:16

Вучић: Тражићу најтеже казне за починиоца и помагаче масакра у Младеновцу

Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је породицама убијених у масакру у Младеновцу и Смедереву, које је данас обишао, обећао да ће за починиоца, као и за оне који су му помогли и наоружавали га, тражити најтеже могуће казне. Фото: Танјуг/Зоран Жестић Вучић >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је за РТС рекао да је прво обишао кућу у којој живе родитељи Милана и Кристине Панић, Зорица и Саша Панић.
„Они су у неколико минута изгубили и сину и кћерку, од 21 и 18 година. Кристина није дочекала матуру, Милан је био полицајац, диван дечак, младић, мрава није згразио. Наш народ каже ‘Кад видите слику, лепи као јабуке. Више неће ући у кућу“, рекао је Вучић.
Он је додао да је једино што је могао да им каже то да ће као грађанин Србије и председник Србије за оног ко је то учинио и за оне које су га наоружавали и за оне у породици који су то помагали на различите начине, тражити најтеже могуће казне.
„То сам обећао људима“, поручио је Вучић.
Predsednik Vučić obišao porodice ubijenih u Mladenovcu i Smederevu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Тражићу најтеже казне за починиоца и помагаче масакра у Младеновцу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.