Које свечане сале постоје у Новом Саду? (Други део)

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 15:01

Које свечане сале постоје у Новом Саду? (Други део)

Нови Сад из године у годину има све већи број свечаних сала за разне врсте прослава. У првом делу набројале су се само неке од њих, а остатак погледајте у наставку текста. Фото: Freepik/wirestock 1. Свечана сала „Златна Дворана“ Свечана сала „Златна Дворана“ налази се на адреси >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Хајдук Вељкова 11. Ова сала која одише свечаним ентеријером, може да прими до 400 људи. Понуда хране је састављена од два различита менија, са могућности шведског стола. Сала се може прилагодити и мањем броју гостију, зависно од догађаја.
Предност ове сале јесте што се налази у самом граду и што се може лако стићи до ње.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Sala za venčanja (@zlatna_dvorana_salazavencanja)


2. Свечана сала „Два Галеба“ Свечана сала „Два Галеба“ налази се на Клиси, на адреси Приморска 50.
Ова сала може да прими до 250 званица.
Посебно се истиче ентеријер сале који одише класичним и елегантним декором претежно беле боје.
Лако декоративна сала и велики избор хране који у понуди ове сале доноси различите меније, Наиме извор између два менија намењен је за свадбе, док је посебно прилагођена понуда хране за славља попут рођендана и крштења.
Фото: PrtSc/Сала за Свадбе Два Галеба 3. „Club Reset“ „Club Reset“ налази се у Сремској Каменици на адреси Др Кетрин Мекфеил 1. Ово место преставља једно од најспектакулранијих у Новом Саду јер се истиче како својом унутрашњости, тако и спољашњости. Јединствен поглед на Нови Сад и Фрушку гору представља доживљај по себи.
Овај каменички клуб може да прими до 170 седећих места, а до 250 места уколико је реч за коктел-прославе.
Уколико је реч о свадбама, младенцима је доступан апартман, као и још три апартмана у самом комплексу. У понуди је шведски сто који се прави у односу на жеље младенаца.
Паркинг места за паркирање аутомобила испред клуба има за преко 50 места.
Цена је у односу на друге сале нешто виша, али је атмосфера због тога јединствена.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli clubreset.org (@clubreset)


4. Свечане сале „Круна“ Свечане сале „Круна“ се баш као и претходна, налазе у Сремској Каменици, на адреси Иришки пут 10. Пошто су у понуди две сале, једна већег и друга мањег капацитета, број гостију мање иде до 150, а веће до 400 званица.
Ова сала се посебно истиче гастрономском понудом, где нуди три различита менија, плус посни и вегетеријански мени.
Сала је позната по томе што у својој понуди укључује поклоне младенцима кроз бесплатан апартман, шампањац, фотографа или балон експлозију.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Svečana sala Kruna (@svecana_sala_kruna)


6. Свечана сала „Кум“ Свечана сала „Кум“ налази се у Футогу, на адреси Царице Милице 41. Ова свечана сала има капацитет да прими 330 људи.
Посебна предност ове сале јесте велики паркинг који може да прими 120 аутомобила. Сва возила налазе под видео надзором.
У понуди сале су четири врсте менија, а уколико је свадба у питању укључен је и апартман за младенце, кумовски ручак, али и преноћиште за госте.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Svečana sala “Kum” (@svecana_sala_kum)


Osoba zbog koje smo se zaljubili u Petrovaradinsku tvrđavu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Које свечане сале постоје у Новом Саду? (Други део) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.