Бивши немачки репрезентативац Лотар Матеус купио фудбалски клуб из Гане

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 13:40

Бивши немачки репрезентативац Лотар Матеус купио фудбалски клуб из Гане

Некадашњи фудбалски репрезентативац Немачке Лотар Матеус купио је са два сарадника екипу Акра Лајонса, која се такмичи у првој лиги Гане, објавио је Билд. Фото: Танјуг/AP Photo/Martin Meissner Немачки медији наводе да је тим Акра Лајонса продат за око два милиона евра. „Гана је увек имала >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << велики потенцијал за таленте, то се види по репрезентацји. Желимо да доведемо младе играче у Европу. На озбиљан начин и већ добро увежбан. Зато улажемо и у полигоне овде“, рекао је Матеус за Билд.
Акра се тренутно налази на деветом месту на табели Прве лиге Гане са 44 бода три краја пре краја првенства. Матеус (62) је у каријери играо за Херцогенаураух, Борусију Менхегладбах, Бајерн, Интер, Бајерн и Њујорк. Он је био тренер Рапида из Беча, Атлетико Паранаенсе, Макаби Нетању, Партизан, као и репрезентације Мађарске и Бугарске.
Četiri osobe uhapšene zbog sumnje da su okačile lutku sa likom Vinisijusa

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бивши немачки репрезентативац Лотар Матеус купио фудбалски клуб из Гане се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.