Немачка: Траже се шпијуни, али нема рада на даљину и мобилни остаје код куће

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 12:41

Немачка: Траже се шпијуни, али нема рада на даљину и мобилни остаје код куће

Обавештајним службама је све теже да регрутују нове људе, пошто од избијања пандемије могући кандидати изгледа све више желе да раде од куће и радије се не би одвајали од својих приватних мобилних телефона, каже шеф Немачке спољне обавештајне службе БНД Бруно Кал (Кахл). Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Pixabay „Не можемо да понудимо одређене услове који се данас узимају здраво за готово“, рекао је Кал.
Он је налажење довољног броја и одговарајућег профила особља описао као велики изазов, пошто герерација „бејби бумера“ креће у пензију, преноси Ројтерс.
„Рад на даљину је једва могућ у БНД-у због безбедносних разлога, а немогућност да понесете свој мобилни телефон на посао је велики захтев за младе људе који траже посао“, додао је он. Према страници БНД-а на Интеренету, за ту службу ради око 6.500 људи, наводи Ројтерс.
Borelj: Obuka ukrajinskih pilota na F-16 već počela u nekoliko zemalja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка: Траже се шпијуни, али нема рада на даљину и мобилни остаје код куће се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.