Четири особе ухапшене због сумње да су окачиле лутку са ликом Винисијуса

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 12:31

Четири особе ухапшене због сумње да су окачиле лутку са ликом Винисијуса

Шпанска полиција ухапсила је четири особе, које се сумњиче да су у јануару на мосту у Мадриду обесиле лутку са ликом фудбалера Реала Винисијуса Жуниора, саопштено је данас. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Saiz Хапшења су уследила два дана после нових увреда које је на расној основи доживео >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << фудбалер Реала на мечу 35. кола шпанске Ла Лиге против Валенсије.
АП подсећа да се инцидент са лутком догодио уочи градског дербија између Реала и Атлетика у Купу краља. Поред лутке био је постављен и транспарент са натписом „Мадрид мрзи Реал“.
Шпанска полиција је саопштила да су ухапшене четири особе старости између 19 и 24 година, а идентификовани су током утакмица које се сматрају мечевима високог ризика. Шпански медији наводе да ухапшени наводно припадају навијачима Атлетика.
Винисијус је од доласка у шпански фудбал 2018. године често вређан на расној основи. Валенсија је доживотно суспендовала навијача који је на расној основи вређао фудбалера Реала током утакмице 35. кола Ла Лиге.
Superboul 2026. godine će biti odigran na stadionu San Franciska

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Четири особе ухапшене због сумње да су окачиле лутку са ликом Винисијуса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.