Пеп Гвардиола жели да доведе Алексиса Мекалистера у Манчестер сити

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 11:19

Пеп Гвардиола жели да доведе Алексиса Мекалистера у Манчестер сити

Менаџер Манчестер ситија Пеп Гвардиола заинтересован је за фудбалера Брајтона и аргентинског репрезентативца Алексиса Мекалистера, преноси Дејли мирор. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth Британски медији подсећају да челници Брајтона већ недељама преговарају са руководством >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ливерпула у вези преласка аргентинског фудбалера на Енфилд роуд.
Међутим, Гвардиола је одушевљен квалитетима Мекалистера и жели да „грађани“ покушају да „минирају“ трансфер аргентинског фудбалера у Ливерпул. Он сматра да би Мекалистер био идеална опција у ротацији Манчестер ситија ако Илкај Гундоган или Бернардо Силва напусте клуб на крају сезоне.
Британски медији наводе да Манчестер сити уђе у преговоре о трансферу чим се „прозор“ за званичне преласке играча у Енглеској отвори 13. јуна. Мекалистер је ове сезоне постигао 12 голова на 38 мечева у свим такмичењима. Он је у Брајтон стигао у јануару 2020. године из Аргентинос јуниорса. Са репрезентацијом Аргентине освојио је прошле године титулу на Светском првенству у Катару.
Alegri: Nemam šta da zamerim igračima, nije im lako

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пеп Гвардиола жели да доведе Алексиса Мекалистера у Манчестер сити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.