НФЛ: Том Брејди постаје мањински власник Лас Вегас Рајдерса

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 10:13

НФЛ: Том Брејди постаје мањински власник Лас Вегас Рајдерса

Некадашњи играч америчког фудбала Том Брејди требало би да постане мањински власник Лас Вегас Рајдерса, који се такмичи у Националној фудбалској лиги (НФЛ), преноси „И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН)“. Фото: Танјуг/AP Photo/Charlie Riedel Брејди (45) је почетком фебруара окончао играчку каријеру.
„Постигли >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << смо договор са Брејдијем да постане партнер у Рајдерсима. Предали смо захтев руководство НФЛ-у да одобре промену власништва“, рекао је власник клуба из Лас Вегаса Марк Дејвис.
Амерички медији наводе да Брејди мора да добије најмање 23 гласа тимова из НФЛ да би постао сувласник клуба из Лас Вегаса. Брејди је најуспешнији квотербек у историји НФЛ, укупно је освојио седам титула, а пет пута је био најкориснији играч (МВП) Супербоула. Од 2000. до 2019. године био је члан Њу Ингланд Петриотса, да би потом прешао у Тампа Беј Баканирсе.
Мурињо: Жао ми је Алегрија и играча Јувентуса, истина је и да је лига угрожена

Преузмите андроид апликацију.
Чланак НФЛ: Том Брејди постаје мањински власник Лас Вегас Рајдерса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.