Тим Скот започео кампању за председника САД

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 07:31

Тим Скот започео кампању за председника САД

Републикански сенатор из Јужне Каролине Тим Скот најавио је данас почетак кампање за председничке изборе у САД који ће бити одржани 2024. године. Фото: Pixabay/12019

Скот, једини црни републиканац у Сенату, започео је кампању у свом родном граду Норт Чарлстон где је рекао да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Републиканска странка и америчка нација треба да одаберу да ли ће да буду жртва или победнк, преноси Асошиејтед прес.

„Ја бирам слободу, наду и могућности“, поручио је Скот и истакао да је Америци потребан председник који тражи здраворазумска решења и показује саосећање према људима који се не слажу са њим.

Он је у петак Федералној изборној комисији поднео изјаву о кандидатуру, а према последњим анкетама само око два одсто републиканаца планира да гласа за њега на страначким предизборима.

Више од половине републиканских гласача планира да гласа за бившег председника САД Доналда Трампа, а око петине њих за гувернера Флориде Рона ДеСантиса за којег се очекује да ће ући у трку наредних дана, пренео је Ројтерс.

https://gradskeinfo.rs/hurijet-dejli-ogan-ce-podrzati-erdogana-u-drugom-krugu-izbora-22-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тим Скот започео кампању за председника САД се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.